måndag, oktober 01, 2007

not you again. oh no.

måndag morgon och jag mår bra. igår efter löprundan med marcus cyklade vi till vegegården och åt oss mätta. inte lika äckligt mätta som vi brukar bli vilket var ganska skönt. många av gångerna vi kommer där ifrån är vi tvungna att ligga utslagna i soffan i flera timmar efteråt. men inte igår. fast vi satt i och för sig i soffan ändå, och såg på film. hostel 2 blev det. sjukt äcklig film och då menar jag inte läskig utan mycket blod och avskurna genitalier osv. usch.

jag sitter här med kaffet bredvid och är nervös. snart ska jag gå ut, undrar hur lång tid det tar att gå? mitt hjärta dunkar lite när jag tänker på det men jag vet ju att det förmodligen inte är farligt. och så måste jag ändra. ja, så är det..

senare idag blir det städning och löpning. nu ska jag tvätta träningskläderna för hand. ha en bra dag/vecka!

ps. jag har inte tagit ett endå foto sen jag kom till malmö i torsdags. så skönt.

2 kommentarer: