måndag, oktober 15, 2007

hold your fire, don't light it yet

förmodligen kommer ni tycka nedanstående är skittråkigt. så läs det inte då. men för er som är intresserade

helgen och jobb för förra veckan är över. funderar på om jag ska ringa och fråga om tider till nästa helg också. jag behöver ju pengarna. ska nämligen snart ner på stan och gå till favoritbutiken löplabbet och se om dom har något förslag på nya skor till mig. sedan april har jag sprungit med mina adidas supernova control w, och de har pronationsstöd. efter att ha granskat undersidorna och slitningen på skorna är jag rädd att jag inte pronerar utan supinerar och har då alltså sprungit med fel skor alldeles för länge. eller så är det så att jag supinerar för att jag har skor med pronationsstöd. förstår ni vad jag menar?

i vilket fall har jag fortfarande ont på översidan av höger knä (ovanför knät) vilket inte tyder på löparknä. på vänster skenben har jag också lite smått ont ibland vilket gör att jag är rädd att jag har en liten benhinneinflammation vilket inte alls är kul. jag kan såklart ha fel.

slut på problemen.

idag har jag varit ganska stillasittande, började med att tvätta köksfönstret både ut - och invändigt när jag gjorde frukost, men inte blev det bättre för det. efter frukosten fastnade jag med att sticka klart min ena vante. så fin den blir! marcus var hemma på lunchen och agerade stöd. nu ska jag äta lunch innan jag ska ner på stan då. önska mig lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar