tisdag, oktober 02, 2007

take me home back to sleep

jag har lyckats att inte lägga mig. ganska imponerande då jag bara sov 3-4 timmar inatt. men tack vare min nya hörlurar kunde jag sova gott på tåget/tågen, de stänger ute allt ljud. vilket inte är så bra när jag joggar och ska springa över vägar. speciellt inte när man sprungit 21 kilometer och är ganska trött. igår sprang jag inte 21 km men däremot 15. snabbaste någonsin, kändes så enkelt. det innebär att jag sprungit 61 kilometer på en vecka. inte så bra kanske. tio meter från porten, hoppandes vid ett övergångställe hoppar jag snett och hela foten/fotleden böjs. det känns lite idag men jag hoppas det gått över tills imorgon. så typiskt när man precis är hemma. idag har jag i alla fall varit löpledig med gott samvete. har kollat in lite nya löparkläder i "city" (som man kallar det i borås) men allt är ju så satans dyrt. vi får se.

nu ska jag ta en dusch innan dhw. hoppas jag lyckas hålla mig vaken. har ju mitt granatäpple.

2 kommentarer:

  1. sophia, ja önskar jag hade lite lite grand av din disciplin, så jädra duktig!! 61 km, inte klokt haha

    SvaraRadera
  2. tack! men det där var nog i längsta laget. marathon snart kanske?

    SvaraRadera