söndag, augusti 02, 2009

09 08 02: Spara 300 kronor


Beställde precis nya löparskor från Storbritannien. Tänkte att en nystart i fotregionen skulle vara på sin plats när jag börjar jogga igen efter rehaben. Så nu tänkte jag komma med ett litet tips för er som gillar att springa lika mycket som jag! Och detta gäller er som vet vilka skor som passar just ditt löparsteg, om du är pronerare, supinerare eller neutral. Om du inte vet är det säkrast att göra en analys på till exempel Löblabbet.

Löplabbet kostar de skorna jag vill ha 1300 kronor. På Pro-Direct Running kostar dom mindre än 1000 kronor, inklusive frakt och en löpartröja. Eftersom det är från Storbritannien åker du inte på någon tullavgift heller.

Så, det var dagens tips.

3 kommentarer:

 1. Precis ett sådant tips som jag behövde, mina nuvarande asics börjar bli mindre bra för mina fötter nu tror jag...! Tack!

  SvaraRadera
 2. Hur ofta köper du nya? Hur ofta ska man byta egentligen? Måste man byta så ofta?

  SvaraRadera
 3. Linnea: Åh vad bra!
  Cathrine: Jag brukar byta vid 1000 km ungefär, så en gång i halvåret. Jag känner ganska lätt när gummit i skorna börjar hårdna, då är det dags!

  SvaraRadera