måndag, augusti 31, 2009

09 08 31: Gjort i helgen

På fredagen såg jag på friidrott och gick sedan till Micke och Ella för en lugn liten fest. Såhär såg det till exempel ut:


Tidig lördag på jobbet för att sedan gå till Lauren för fest av det riktiga slaget:


Det var indiedisco på Deep med bland annat The Smiths - Stop me if you thing that you've heard this one before, The Cardigans - Rise & Shine och Joy Division - Love will tear us apart. Jag, Peter, Karen och Camilla(!) var ju inte sena att äntra karaoke-scenen på ovanvåningen. Här är Peter sjungandes Born to run:


Ikväll har jag karlfritt, vilket var väldigt längesedan. Det firar jag med att virka godsaker och se på film. Idag är min enda lediga dag på nio dagar. Och jag kallar migsjälv arbetslös.

Sålänge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar