lördag, augusti 08, 2009

09 08 08: En dag kvar

Kära vänner.

Började jobbet 07:45 i morse, tycker inte att det är mänskligt på en lördag, men så är det. Innan jobbet hann jag söka ett jobb också. Eh. Igår var det också en tidig dag, men vad gör det när två av ens favoriter kommer och hämtar en och tar mig med sig till stranden? Som för övrigt var invaderad av nyckelpigor. Och, sprang på Fredrik och Carina påväg ner, så trevligt att träffa dom igen. Måste vara minst två år sedan.

Snart tänkte jag utnyttja en till biljett och imorgon är sista dagen på sommarschemat! Hurra! Sen är jag ledig en vecka och ledigheten ska spenderas i Falkenberg ett par dagar och sen Göteborg. Ännu mer hurra!

Och oj vad mycket jag har att göra imorgon då. Men det tar vi då, nu behöver jag vara ledig. Kyss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar