tisdag, augusti 25, 2009

09 08 25: Veckans beroende


I förmiddags odlade jag blåbär. Sen var det dags att skörda.


Efter skördningen och plogningen med min rosa traktor sådde jag nytt: paprika, röd chili och massor sojabönor. Är jag mig lik där i min hage? Nu önskar jag mig fler körsbärsträd tack. Klicka på bilderna för större.

Och ja, jag har gjort andra vettigare saker med, som att tvätta, gått en promenad, betalat räkningar, uppdaterat kassaboken och sorterat alla papper samt satt in dem i pärmar. Sagt upp mitt mobila bredbandsabonnemang och försökt få tag på Textilhögskolan ytterligare en gång. Inget svar och dom ringer inte upp. Igår sökte jag sju jobb. SJU. Inte för att jag är direkt kvalificerad för någon av dem men, försöka går ju. Ikväll blir det bokklubben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar