måndag, augusti 24, 2009

09 08 24: Del två


ISTHISDESIRE

Jaha och så var både Malmöfestivalen och friidrotts-VM över. Lite ledsen för det sista. Jag har jobbat hela helgen men även hunnit med avskedsfest för Robert, jogg, en massa film och mitt nya beroende: FarmVille. En hel vecka utan toalett och idag har den andra tagit vid. Har dock väldigt svårt att tro att det ska vara klart på fredag, murningen är ju inte ens klar. Nåväl, vi håller tummarna.

Hade velat jobba i veckan men nej knappt några tider fanns. Det blir väl en fattig oktober, men jag klarar mig. Önskar jag hade en skrivare hemma för att skriva ut jobbansökningar. Får väl bli biblioteket.

Jag har som sagt även börjat jogga så smått igen. Förra veckan 3, 4, 5 och 6 kilometer. Springer så lugnt och det gör inte det minsta ont men benet är svullet. Så jag fortsätter ta det lugnt då. Men bara känslan av att kunna jogga är så himla underbar, man glömmer så fort.

Gud vad tråkigt dethär blev. På återseende.

1 kommentar:

  1. inte alls tråkigt det du skriver! det är dock tråkigt att ditt ben krånglar :( men du är duktig som håller ut! snart ses vi! puss!

    SvaraRadera