söndag, januari 23, 2011

Gårdagen.

Hemskt vad mycket saker man kan hinna göra på en dag. Har nästan glömt bort hur det är att göra andra saker än att jobba och vila. Nämen skämt åsido. Började dagen tidigt med jobb, 07:45 för att vara exakt. Håkan skulle varit ledig men blev tillfrågad att jobba i fredags så vi jobbade ungefär samma tid. Det innebar att vi för tredje dagen i rad (!) kunde gå hem från jobbet tillsammans. Det brukar hända en dag i månaden annars.

Vi var väl hemma vid halv fem och började genast göra oss i ordning för att ta Citytunneln från Triangeln till Lund. Så sjukt smidigt alltså, kändes ju knappt att man lämnade Malmö. Vi bor ju fem minuter från station Triangeln och Håkans pappa, som vi var påväg till, bor ännu närmare Lund C. Så vi åt trerätters-middag där innan vi begav oss tillbaks till Malmö.

Hemma igen för att hämta (alkoholfri) öl till mig och vin till Håkan, och så gick vi till Maria och Gustav som hade inflyttningsfest i sin nya lägenhet. Träffade några vänner jag inte sett på länge. Mycket trevligt alltså. Lämnade festen samtidigt som dom andra och var knappt trött. Så imponerad av mig själv.


Håkan har roligt åt något Helena berättar.


Och så Malin och jag.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar