tisdag, maj 27, 2008

4 dagar kvar.

Jag är nervös. Tänkte lista dom fem sakerna jag är mest rädd för så här nästan exakt 4 dagar innan jag startar.

På plats nummer:
5. Att glömma startbeviset i Malmö. Drömde att jag gjorde det inatt.
4. Tiden. Att jag inte ska lyckas komma i mål på 6 timmar, vilket innbär att man inte får en medalj och man får springa tillsammans med trafiken. Inte så kul.
3. Kroppen. Tänk om jag får så ont i benet att jag inte kan fortsätta springa? Eller att magen inte vill jobba med mig utan mot mig. Vad ska jag våga äta? Jag vet ju att jag tål sportdrycken dom serverar men det kanske inte är nog med bara sportdryck?
2. Värmen. Det verkar bli alldeles för varmt på lördag. Risken finns att det blir uppmot 25-30 grader varmt! Jag tycker 15 grader är alldeles lagom. Huja. Om det blir så varmt är ju risken för punkt nummer 1 mycket mer nära.
1. Väggen. Den där omtalade väggen som sägs kunna komma efter si sådär 30 km. Ännu tidigare för andra (han lyckades i och för sig komma i mål ändå). Jag vill inte sluta så här eller så här.

Bubblare: Jag är orolig för hur jag kommer må efteråt.

Lösningar på detta då? Jo:
5. Detta är såklart inget stort problem eftersom det går lika bra att visa upp sitt personnummer, men det gör ju en mer nervös. Så det problemet avklarat.
4. Om inget helt oförutsett händer så kommer jag såklart klara tidsbegränsningen. Om inte då punkt 3, 2 och 1 slår in.
3. Jag ska ta det lugnt och dricka vatten och sportdryck på varje station (totalt 17 stycken) så kommer det nog gå bra. Om det verkligen skulle krisa finns det bajamajor vid varje vätskestation då spelar tiden mindre roll.
2. Nya korta löpartights gör det mindre varmt. Nej men seriöst så springer jag bara saktare och dricker mer ju varmare det är.
1. Om jag bara tar det tillräckligt lugnt i början ska det nog gå vägen. Tänka positivt. Sätta ena foten framför den andra och så vidare. Jag planerar också att ta med mig iPoden och sätta på när det börjar bli jobbigt. Måste alltså göra en bra låtlista.

Bubblare: Äta äta äta! Direkt när jag kommer i mål. Marcus ska få ha med sig en massa mat och dryck som jag snabbt kan få i mig.

Slutsats. Det måste ju gå vägen. Jag vill så gärna.

Update: Just nu ser vädret ut att bli 20 grader och molnigt. Vinden 3 m/s. Det ser ju bra ut än så länge alltså, men mycket kan ändra sig.

1 kommentar:

  1. Men, vad kom jag precis på. Att jag ska till Stockholm på lördag. Jag vill ju heja på dig! När startar du? Det kommer nog gå skitbra!

    SvaraRadera