torsdag, maj 29, 2008

Let the shadows backslide.


Om drygt en timma börjar tentan. Känner mig väl förberedd. Tror jag. Har inte pluggat överdrivet mycket för jag lärde mig alla bindningar på lektionerna. Jag får inte sitta längre än till 11:45 för jag har beställt tågbiljett vid 12:00 haha. Jag är störd. Tror tiden är till 12:30 egentligen.

Idag är det mycket som ska göras. Förutom tenta och tåg måste jag packa allt jag ska ha med mig till Stockholm imorgon. Tack snälla Vera och Jens för att vi får bo hos er! Vädret på lördag förändrar sig hela tiden. Igår var det 25 grader och sol, idag 21-23 grader och molningt. Jag hoppas på det senare, men än kan mycket förändras.

Hur kommer jag se ut då? Jo, typ så här fast med korta byxor (om det är varmt) och ingen mössa såklart. Förmodligen skärmkeps. Har inte hittat något bra linne tyvärr. Kanske att jag hittar det i Stockholm. I så fall ser jag ju annorlunda ut. Jag har startnummer K3014 om någon är intresserad. Här kan man få mina, eller någon annans, tider vid 10 km, 21,1 km, 30 km och 42,2 km om jag nu kommer så långt.

Jag förväntar mig en spark i baken av ALLA som läser här! Jag behöver det! Så kom igen nu!

3 kommentarer:

 1. LYCKA TILL!! Ska bli spännande att följa dina tider! *SPARK*

  SvaraRadera
 2. Du kanske kan få en spark på riktigt på lördag haha :)
  Jag ska spana efter dig. Helt klart!
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 3. Stort lycka till!!! hoppas på en detaljerad rapport sen:P

  SvaraRadera