söndag, maj 25, 2008

I'm at the airport waiting.

På tal om rubriken ska jag flyga på fredag. Det är lustigt att det är hälften så dyrt att flyga Malmö-Stockholm som att åka tåg. I alla fall ska det blir spännande. Men egentligen gillar jag ju inte att flyga. Eller?

Jag är förresten i Borås, imorgon är det en tidig presentation så jag vart tvungen att åka upp idag. Men snart är det slut på färandet fram och tillbaka. För våren i alla fall. Är så fruktansvärt trött på att packa väskan två gånger i veckan, gå fram och tillbaks mellan stationerna och åka tåg 6-8 timmar i veckan, vänta i Alvesta alldeles för länge och så vidare. Men främst längtar jag efter att hinna äta upp en liter fil och slippa slänga resten, slippa slänga mat för att den blir för gammal, både i Malmö och Borås. Det blir dyrt. Att få spendera varje natt bredvid Marcus. Åh!

Till träningen då, benet känns förvånansvärt bra trots 17653 steg tagna hittills idag, varav 10 km löpning. Hoppas hoppas hoppas lördag går vägen. Jag kan inte tänka på mycket annat just nu. Så det är ju lite typiskt att jag har tenta på torsdag. För övrigt köpte jag ett gymkort i fredags. Och testade i lördags, 40 minuter på en cykel och 30 minuter på en crosstrainer. Det var faktiskt ganska roligt. Det blev ingen styrketräning för jag är rädd att få träningsvärk och det vill jag inte ha så här nära maran. Jag planerar att gå till gymmet fem dagar i veckan, så jag får någon valuta för pengarna. Funderar till och med på att starta en ny Etikett här på bloggen där jag skriver vad jag gör. Mest för att sjäkv komma ihåg. Men jag vet inte. Vi får se.

Äh. Har inget mer vettigt att skriva. Förutom att rummet luktar syréner som jag plockade på vägen från stationen. Ungefär så här:


5 kommentarer:

 1. åh jag vill också ha tag på syrener. vet inte vart jag ska stjäla dem bara ;)
  Lycka till på maran!

  SvaraRadera
 2. Tusen tack!

  Jag har ju turen att ha syréner precis utanför huset där jag bor. Kan inte minnas vart det finns i Gnosjö.. annars hade jag tala om det:)

  SvaraRadera
 3. finns på hammargårdens tomt. jag har planerat att smyga dit och plocka lite när det mörknat lite haha

  SvaraRadera
 4. Sophia!! Lycka till på lördag!!! Jag ska hålla alla tummar jag har att du klarar det, men det gör du nog! PUSS

  SvaraRadera
 5. Johanna: Hoppas du får tag på syrenerna inatt:)

  Ems: Tack Tack och Tack!

  SvaraRadera