måndag, maj 12, 2008

Reflecting every promise I do.


Bild


Ja det kanske ska gå ändå, varvet. Ikväll sprang jag 11,6 km i ett vackert Borås, en halvminut saktare per kilometer än jag brukar/de men vad spelar det för roll? Visst kändes benhinnorna men inte så farligt. Får se hur det känns imorgon. Att springa med lite smärta har jag ingenting emot, men den tyngden som fanns i benen i fredags vill jag inte känna igen. Någonsin. Det var som att benen vägde 100 kg och det var så sjukt obehagligt.

Sprang vid Kypesjön där jag aldrig varit förut. Jättefint verkligen. Men, vägen dit består bara av uppförsbackar. Hela vägen. Var ju trött redan innan jag kommer fram till spåret. Att bara en växel fungerar på cykeln gör det ju inte lättare. Haha. Vägen hem var desto skönare.

Om benen inte är förstörda imorgon ska jag testa ett kort pass på onsdag också.

Hurra!

3 kommentarer:

  1. Lycka till på lördag! Och hoppas benen känns bättre snart!

    SvaraRadera
  2. Fy vad jobbigt med benen! Särskilt med tanke på hur mycket träning du har lagt ned inför loppet! Det är så irriterande när man har flåset men varje steg gör ont! Jag har också problem med mina benhinnor..men jag ska ju inte springa något lopp (i år) är för feg och tror att jag är för långsam:P krya på dig!

    SvaraRadera