fredag, maj 23, 2008

Come back to me.

Jag har ju börjat förstå att det inte håller att fortsätta löpa på mitt ben. Så jag har funderat lite på vad jag ska göra efter Stockholm Marathon. Det behövs nog åtminstone 1-2 månaders vila från min älskade löpning och jag klarar bara inte av att sitta still. Och vad jag har läst blir man bättre snabbare om man tränar utan att belasta, det vill säga att cykla och liknande.

Först tänkte jag att jag skulle köpa en billig motionscykel men pappa trodde jag skulle trötna på det. Och en billig motionscykel ger förmodligen inte så bra träning då den inte har så mycket motstånd. Jag är ju trots allt väldigt stark i benen och behöver tyngd.

Så, då tänkte jag att jag kanske skulle ta och skaffa ett gymkort så jag kan använda alla maskinerna där. Förutom cykel finns det ju cross-training(?) som säkert också är skonsamt för mitt ben.

Jag funderar på att simma lite också men det finns ju inte så bra simhallar här i Malmö tyvärr. Och de som finns har ju inte fått jättebra betyg. Urk.

Dessutom kom Marcus hem med ett Wii Fit från jobbet igår, som han fått gratis. Då behöver vi alltså bara köpa ett Nintendo Wii haha. Det kan ju vara lite kul att "träna" på den också. En del saker ser faktiskt ganska jobbiga ut. På tal om det funderade jag på yoga också, men jag behöver något där jag verkligen rör på mig och blir anfådd. Yoga hade i så fall fått bli ett komplement.

Vad jag kommit fram till nu då blir alltså ett gymkort, antingen för tre månader eller ett år. Beroende på var jag köper blir det inte så står prisskillad. Så det får nog bli ett år. Jag ska dit och testa idag tänkte jag.


Ni har väl förresten inte missat det här i Borås? Den står utanför min skola och Johanna tog mig dit i måndags så jag fick se den. Den är ... stor!

Nu ska jag unna mig lite lite shopping för jag handlade nästan ingenting förra månaden. Hurra för löneförhöjning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar