lördag, maj 03, 2008

Maj.

Idag är fjärde dagen utan löpning. Benhinnorna, och speciellt höger, gör ont ont ont. Inte när jag är stilla men så fort jag belastar benen. Dom första stegen är alltid värst och så blir det bättre ju längre jag går. Så imorgon ska jag ut och testa lyckan. Jag har verkligen inte tid att vila nu. Men jag har ännu mindre tid att bli mer skadad. Så det är ju ett dilemma det där. Jag är ledsen.

Det är helt sjukt hur min kropp blir när jag inte kan springa. Jag är seg, trött och allmänt hängig. Går upp för sent, tar inte tag i saker som jag brukar, äter mer onyttigt och ja, allt sånt som jag inte gillar med mig själv. Så imorgon måste jag få komma ut. Jag glömmer till och med bort att duscha. Haha.

Nu sitter jag i alla fall med en kaffekopp i handen och ska fortsätta plugga tills tentan på måndag. Och så ska jag jobba. Ikväll hoppas jag på dethär.

Dessutom känner jag mig tjock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar