torsdag, maj 15, 2008

I wasn't shaken.


Foton från förra Göteborgsvarvet. Kom in på 2:04:52. Iår kommer det förmodligen gå saktare, tack vare en ond benhinna. Men jag ska i alla fall försöka slutföra loppet, även om jag måste gå.

Jag har startnummer 25238 om ni vill titta hur det går/gick på lördag. Här kommer ni till hemsidan. När jag sprungit kan ni kolla här och fylla i rätt år och startnummer. Jag startar 14:51, Marcus startar en halvimma senare. Han kommer lätt springa mycket fortare än mig.

Om du är i Göteborg tycker jag du ska heja på mig (oss)! Jag kommer ha en knallrosa tröja, antingen långärmad eller kortärmad, beroende på vädret. Svart skärmkeps, svarta löpartights med rosa ränder på sidorna. Kommer kanske halta lite också, haha. Såhär typ.

Det kanske blir lite mobilblogg här också, så glöm inte kika in.


Ja det var allt om det. Idag har jag klippt av mig jättemycket hår. Eller rättare sagt min moster. Det är jättefint! Har varit hos mormor&morfar och ätit kakor och glass, så jag behöver ingen lunch idag, är proppmätt. Nu ska jag ta mammas bil till kusten och lyssna på Destiny's Child (Survivor-skivan). Precis som på den gamla goda tiden.

Håll tummarna för mig att det går vägen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar