torsdag, februari 14, 2008

Du är vad du äter.

Sitter i sängen framför teven (ja var man än befinner sig i min lilla lägenhet är man ju framför teven). Och ser på Du är vad du äter. Jag tycker så fruktansvärt synd om de två som är med i dagens program. Tjejen är nära jag x3 både på midjemått och vikt. Man har verkligen haft tur. Så tack mamma och pappa för bra gener!

Idag är jag:
Sojayogurt (vanilj) med ekologisk müsli +russin +pumpakärnor +krossade linfrön
Två skivor hembakat dinkelbröd
En Proviva-shot
C-vitaminbrus (och andra vitaminer)
Två koppar kaffe

Banan

Champinjonsoppa
Isbergssallad med oliver, majs och tomat
Två pannkakor med sylt och grädde
Ramlösa
The

Kaffe

Två knäckebröd med ädelost (på tub)

Fullkornsspaghetti
Sojafärssås med sojabitar, champinjoner, vitlök, gul lök, sambal, kryddor
Cornichons
Vatten

Nu? Lite för mycket cashewnötter och torkad frukt. Synd att dom är tvungna att tillsätta mer socker till frukten, hade nog varit godare utan. Någon som vet vart man kan få tag på sånt? Och herregud vad mycket jag slänger i mig på en dag. Åt i skolan idag, på restaurangen. Soppan var god, pannkakor minns jag inte när jag åt senast, men kalla var dom i alla fall. På eftermiddagsrasten blev hela Textilhögskolan bjudna på kaffe, godis och kakor. Jag tog en kopp kaffe..

Ja tillbaks till programet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar