onsdag, februari 20, 2008

Klumpig tisdag och onsdag.

Jag vet inte vad som har hämt med mig dom senaste dagarna. Jag har blivit så fruktansvärt klumpig.

Igår skar jag lök och morötter. När jag skulle börja steka tog jag skärbrädan och tappade hälften på golvet. AARGHH! sa jag då, och andra vackra ord. Skar upp ny lök och lyckades få i allt i pannan och plockade upp allt från golvet och torkade av. Fem minuter senare skulle jag hälla i russin i den hemgjorda müslin så jag började skaka russinburken och vips! så flög hälften av alla russin ut och ner på golvet. AARGHH! skrek jag igen.

Idag skulle jag ta en kniv från knivstället och råkade komma åt eggen på en annan kniv med framsidan av högra ringfingret. AAAJ! sa jag då och tvättade rent och satte på plåster. En timma senare ska jag öppna en avokado och skär rakt igenom vänster lillfinger, djupare den här gången, AAAAJ! skrev jag då. Och blodet flödade men stoppades med ytterligare ett plåster.


Ungefär så här.

Jag hoppas att jag skonas från mer klumpighet idag. Nu ska jag ta tåget till Borås i en ny fin klänning från AA. Gissa vilken?

__________
Bild: Härifrån

3 kommentarer:

  1. jag tror jag vet ;)

    SvaraRadera
  2. men då är den ju jättefin ju! trots dess "modebloggar-stämpel" hihi

    SvaraRadera