torsdag, februari 28, 2008

Jag längtar.

I förmiddags sprang jag ett 22 kilometers-pass i 5,34 minuters tempo (ja alltså 5,34 min/km). Det är ganska snabbt. Och ganska långt. Förstår fortfarande inte hur jag ska lyckas springa 42 km i maj! Men envis som jag är ska det nog gå bra och 22 km känns ju inte så värst jobbigt. Egentligen ska jag springa 8 km i morgon också men just nu känns det ganska avlägset, både benen och huvet känns tungt för tillfället. Vilken tur då att det blir en återhämtningsvecka nästa vecka med bara 3 pass på 27 km. Till skillnad från 4 pass på 50 km som dom senaste veckorna har haft.

Och helgen! Helgen ska bli så kul! Vänner! Vin! Spårvagn!


En exotic, från här.


En Bengal, från här.

En sista sak. Jag väntar på att Helena ska ringa när hon kommit hem så jag kan komma över och se deras nya kattunge! 12 veckor och dom hämtade han igår. Jag hör han jama i bakgrunden när jag ringer och mitt hjärta smälter. Jag längtar till jag slutar skolan i Borås om drygt ett år, då ska jag och Marcus också skaffa katt. Jag vill helst ha en exotic, Marcus vill ha en bengal. Så det får bli två!

Helena ring!

2 kommentarer:

  1. himla fräsiga katter förresten!! Har du sett Jennys Elling? Han är rätt lik den exotiska (?) fast grå, tyckte jag iaf =)

    SvaraRadera