lördag, februari 16, 2008

Work all day, work all night


Snart påväg till jobbet. Med stödstrumpor och alla hjärtans dags-hjärtanet-halsbandet närmast hjärtat. På jobbet ska jag byta om såklart, till min fina blå/gula tröja och blåjeans. Ska ta med mannen på väg dit så man får lite motion idag med, annars lär det inte bli så mycket. Och ja, jag vet att jag ser ut som en sån där modebloggare, det var verkligen inte meningen. Så jag ber om ursäkt.

Jag kom till Malmö igår kväll. Första fredagen i Borås någonsin, sen jag började skolan där. Det gick ok, men mest bara för att jag är ledig tills på onsdag kväll och att jag bara jobbar idag och ingen mer dag. På tåget såg jag Hairspray, det tog säkert en kvart innan jag insåg vem John Travolta var. Haha.

Igår morse var jag ute på det första långpasset i Borås, 20 km på asfalt asfalt asfalt. Det gick jättebra i och för sig, jag kände till och med att dubbelt så långt hade nog gått att jogga, men det hade varit jobbigt. De sex trapporna efter passet var lite småjobbigt, men varför ta hissen när man precis varit ute och tränat? Fullkomligt motsägande (jag tar faktiskt alltid trapporna, förutom när jag har min resväska med mig). Så där har ni fru duktig idag!

Bra helg på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar