lördag, februari 23, 2008

Running with scissors.

Alltså ni skulle sett mig i torsdags kväll när jag var på väg till centralen i Borås för att åka till Malmö. Haha.

Tåget går 17:28 och jag står utanför hissen på sjätte våningen i mitt hus och ser den åka ner 2 sekunder innan jag hunnit trycka på knappen. Jag tittar på klockan, 17:19! Jag fick panik, hur ska jag hinna med tåget? Efter en lång (tyckte jag) stund kom hissen upp igen och jag åkte ner. Väl utanför ytterdörren springer jag nästan hela vägen till Borås Resecentrum. Tar hissen ner till första våningen och springer vidare mot centalen. Jag var där 17:25, imponerande! Jag hann till och med köpa en banan på Pressbyrån innan jag gick ut på perrongen.

Jag måste sett helt galen ut. Och jag måste ha kutat för att hinna fram så snabbt. Haha. Aldrig igen.


Uppdaterat: Känner att jag måste lägga till Spring för livet till etiketter på det här inlägget. För jag sprang verkligen för livet på riktigt.

1 kommentar: