tisdag, februari 12, 2008

You stand to close to my chain.

Har precis stoppat i mig en inte helt mogen avokado och ett litet paket russin. Men jag är fortfarande hungrig. Vilken tur då att jag har stora planer för middagen ikväll. Eller goda åtminstone.

Ja, vad ska man säga. Helgen var bra. Med film, gå på stan, jogging, middag på Vegegården, öl på Debaser och Le Feu, promenader, jobb och vegetarisk kycklig hemma. Kunde ju inte bli mycket bättre. På promenaden i söndags (i solen!) gick i förbi det där stället på Lantmannagatan där en kille blev ihjälskjuten för några veckor sedan. Det var obehagligt. Men fint.

Imorgon åker jag upp till Borås och stannar där tills på fredag. Det är nog mycket möjligt att det är första fredagen jag är där, i alla fall en av många få. På lördag blir det jobb och sedan förhoppningsvis häng med Vera och Helena! På söndag är jag ledig.

Jag har bröd i ugnen. Igår gjorde jag matmuffins.

Och?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar