tisdag, februari 05, 2008

No, I'm going soon

Idag har varit en seg dag. Tack vare att jag gick upp 03:30 igår sov jag länge idag. Började skola och hade trikålab vid 13:00, åt fruktsallad på rasten.


Igår.

Det blev ju ingen löpning igår heller så det får bli snart. Min högra tå gör lite smått ont men det har blivit bättre idag, så jag tror det håller. Haha. Annars? Men idag lockar det inte så mycket att gå ut, det är mörkt ute och jag ska springa långintervall vilket är sjukt jobbigt. Dessutom är det medelsnabb distans imorgon, men det kan inte hjälpas. Jag är förresten anmäld till Heleneholms halvmarathon också, tidigare idag. Tre långa lopp ganska tätt inpå, men det ska nog gå bra.

Trodde jag skulle jobba en massa i helgen, men det fanns bara en tid, på söndag. Så det blir en lugn helg igen! Hurra!

Som jag svamlar. Ingenting vettigt skrivet här inte.

1 kommentar:

  1. Varför går du upp så tidigt som 3.30 när du ska med tåget 5.14? David åker alltid med det tåget upp till södertälje. Han går upp 4.34 :) Haha!

    SvaraRadera