tisdag, februari 19, 2008

Som vanligt.

Helgen var bra, söndags var nog allra bäst. Jag och Marcus gick lite på stan och jag fick presenter. Vi drack riktigt kaffe och åt på Stippes. Väl hemma fastnade jag vid en av mina presenter ganska länge, beroendeframkallande. Titta i fotodagboken om du är nyfiken på vad. Igår fortsatte vi helgen med att gå på måndagsbio, Cloverfield som vi velat se länge blev det. En riktig biofilm och ja, jag älskar katastrofilmer, skräckisar och liknande.

Idag har jag fortfarande inte gjort så mycket fast jag varit uppe sen sju. Tänkte diska och vila och rita lite skisser och scanna stickebitar innan jag ger mig ut på långpass i Pildammarna. På nyhetsmorgon pratar dom om pizza och att det är vår. Jag gillar det. På tal om våren såg jag tre olika blommor på väg till Pildammsparken igår, blå, gula och vita. Fint.

Imorgon håller jag tummarna och ska åka upp till mitt andrahandshem. Tillbaks på torsdag! Och då blir det jobb lördag och söndag.Klart slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar