måndag, februari 25, 2008

I'm just a cut price person in a low budget land.

Jag har precis gjort en kassabok!

Det är verkligen dags att jag får reda på vad mina pengar tar vägen, så nu ska jag ha stenkoll. Jag och Marcus har även hunnit med att åka till Willys och köpa en massa nyttigheter för drygt 1000 kronor. Jag älskar att storhandla! Så nu är kylen/frysen/skafferiet fullt med mat. Tråkigt då att jag åker imorgon, men så kommer jag ju hem onsdag kväll igen. Ett evigt farande..

Efter att ha varit förlamad hela förmiddagen och en stor del av eftermiddagen kom jag i alla fall ut på en jogging-runda. Det kändes lätt och jag sprang längre och snabbare än jag planerat. När jag kom hem var jag piggare och gladare och jag såg lite på min present jag köpte till mig tidigare (Vänner säsong 1). Detta är varför jag älskar löpningen, man blir inte tröttare, man blir piggare och gladare och den värsta dagen kan bli räddad. Så ut och jogga med er!

Men, nu ska jag sussa och hoppas att morgondagen får en bättre start än idag fick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar