måndag, januari 21, 2008

Back.

Ja jag är ju tillbaks i Borås. Den nya terminen började idag. Trikåteknik och Marknadsföring står på schemat tio veckor framåt. Dessutom läser jag en extra kvällskurs i CAD-baserad Mönsterkonstruktion, som börjar på onsdag. Lite senare i vår kommer det också bli Digital Modeskiss, så fullt upp alltså. Imorgon har jag första labben i trikåteknik, då ska jag för första gången få sticka på stickmaskiner! Jag ser fram emot det väldigt mycket, ska bli hur kul som helst.

Och så funderar jag på om jag ska börja på Pilates imorgon och åtta veckor framåt, det hade jag behövt. Både för att det stärker bålmuskulaturen och att det hade varit positivt för löpningen, ja dom hänger väl ihop. Men vi får se, det kostar en del.

Ikväll tvättar jag och äter sojabönor.

Ps. Kolla här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar