måndag, januari 07, 2008

She picks the dead ones from the ground

Idag är det pluggdag, som dom närmsta dagarna fram till nästa tisdag. Skulle precis ta lunchpaus men så fastnade jag här framför datorn som vanligt och slösurfandet. In på Sydsvenskan där jag hittade den här artikeln ganska långt ner. Det verkar ju hur spännande som helst! Jag gillar ju i alla fall att basta, men det är nog inte samma sak. Hade behövt träna upp min förmåga att träna i värme inför marathon. Förra året var det 29 grader varmt, huh. Letade i alla fall upp deras hemsida och ser att man kan prova 10 dagar för endast 150 kronor! Och att de har studentpriser. Typiskt att jag ska hitta det här nu när jag snart åker tillbaks till Borås, hade ju varit perfekt nu när jag kunnat vara i Malmö så mycket. Men jag kanske hinner ändå?

Ja. Igår var det ju långpass 15 km till-i-från Pildammsparken. Vägen dit gick bra, stigarna i parken var desto halare. Tog mig ändå runt snabbare än tänkt så det var ju bra.

Nu måste jag verkligen göra lunch innan min mage kurrar ihjäl.

3 kommentarer:

  1. Det lät verkligen härtigt, det måste du testa ;)

    SvaraRadera
  2. ja det låter väldigt lockande! hänger du med?

    SvaraRadera
  3. oj...lite långt att åka för yoga, ok jag kommer om du kommer hit och tränar pump med mig imorgon (jag fruktar det redan, pump-passet alltså, hujedamej)

    SvaraRadera