måndag, januari 21, 2008

Det där med brunnar

Jag kan inte sluta. Kan du?

A = Avbruten kärlek
K = Kärlek
E = Evig kärlek

V (liten kvadrat) = Varulv/Vampyr
V (Större, rektangel) = Vacker

TELE = Taskig, Elak, Lat, Envis

Finns det fler?

Ni kanske kan gissa vilka jag går på och vilka jag undviker. Ifall jag går på någon jag inte vill gå på är jag tvungen att knacka mig tre gånger i ryggen. Det här är ju ett ganska sjukt beteende alltså, att jag fortfarande håller på! Och Varulv/Vampyr? Varför just det?

Så, ärligt talat, gör du också så här?

5 kommentarer:

 1. ja sophia det gör jag, usch så hemskt. men jag har inte samma åsikt om v-brunnarna - för mig betyder dem 20 års olycka, men om jag går på en till snabbt som sjutton tar de ut varandra. man har så sjuka saker för sig....

  SvaraRadera
 2. Hahaha, jag kommer ihåg när vi kom på att v-brunnarna skulle var varulv/vampyr. Jag tror inte vi kom på nåt bättre haha. Och du..jag håller också på. Precis så där. Knackar sig lite obemärkt på ryggen.. Sjukt!

  SvaraRadera
 3. Faktiskt inte... Även att jag ofta tänker tanken, men vägen till handling är lång. Tack och lov. (finns ju så mycket annat att ha tvångstankar över!)

  SvaraRadera
 4. Jag gör det med... Men knacka i ryggen!! Varför har ni aldrig sagt det till mig? När man går på K ska man tänka på den person men är kär i, det är min grej.

  SvaraRadera
 5. Haha vilken tur att jag inte är ensam!

  SvaraRadera