onsdag, januari 16, 2008

I first got the idea for this story about two years ago

Godmorgon (eller förmiddag)!

Jag hade ju som sagt tenta igår. Jag tror det gick ganska bra. Men jag vaknade imorse och kom på en fråga jag svarat fel på. Som vanligt. Varför ska det alltid vara så att man vaknar dagen efter med det rätta svaret?

Så, nu är jag ledig ändå till på måndag. Inget jobb, inget att plugga. Skönt! Det bästa är att mamma kommer hit på fredag och sen pappa på lördag! Vi ska laga god mat och gå på stan och så, ska bli kul! Tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste skriva en lista. Nu däremot ska jag gå ner till IMC för uppföljning vilket gör mig 420 kronor fattigare. Men, knäna är ju 100 gånger bättre så det är det ju värt.

Dags att borsta tänderna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar