torsdag, januari 24, 2008

Home sweet home.

Jag kom precis på att hemma i Malmö står en ny teve och väntar på mig! En 42 tums, plasma, full-HD, Panasonic. Här kan man se den. Och så är det ju självklart Marcus som har köpt den, jag har ju inte råd. Så nu måste jag hinna med mycket film! Tack vare PS3 så har vi ju blu-ray också.

Har precis sett klart på Californication S01E02, den verkar ganska lovande. Slutade skolan tidigare än förväntat och har hunnit med sådan lyx. Slängde i mig 5 och 1/2(!) knäckebröd med hummus under de första tolv minuterna. Huja. Men annars hade jag ju fått slänga hummusen haha.

Så nu ska jag packa det sista och diska det sista och till slut gå ut i det mystiska vädret som ömsom haglar, ömsöm regnar. Dessutom är det en fågeluppslutning utanför mitt fönster här på sjätte våningen, dom åker runt runt runt och skriker.

Puss.

2 kommentarer: