måndag, januari 07, 2008

Too much

Var precis tvungen att ropa på Marcus och be han gömma paradis-chokladen. Min mage är fullproppad av lasagne (kinafärs, tomat, feta-ost osv) och choklad. Jag kan verkligen inte inte äta något när det finns hemma, just därför jag inte köper något. Men idag kom Marcus mamma förbi med resten av hans julklappar, och däribland en paradis och en aladdin.

Innan idag har jag som sagt pluggat, sedan gått en promenad till Myrorna där jag hittade två fina saker. Vidare (eller tillbaks) till Özen Allfrukt och 139,50:- fattigare. Idag har stegräknaren jag fick i jul stannat på 7977 steg. Inte så bra alltså. Kanske att jag kommer upp i åtta innan det är dags att stupa i säng. Ska ju trots allt ner till tvättstugan för att hämta det sista. Eller så kanske Mannen är snäll och låter mig slippa.

Nu för tiden längtar jag efter min bok. Till skillnad från förra boken. Så dags att göra de vanliga kvällsbestyren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar