torsdag, januari 31, 2008

Jag är inte i Malmö.

Igår lämnade jag Borås för Jönköping. I julas fick jag och mamma en smyckeskurs av syrran! Så igår var det dags, det fanns så sjukt mycket pärlor att välja mellan att beslutsångesten visade sig ordentligt. Men kul var det! Jag hann göra 2 armband, 1 halsband och 2 par örhängen på 3 timmar. Hade inte haft något emot att göra om det idag, nu när man har lite mer koll.

Åkte med mamma hem till Gnosjö och stannar här tills imorgon. Molli är så liten och ynklig. Tittar till honom hela tiden men vill inte heller störa, han verkar helst vilja vara ensam. Lyfter skålen med vatten till honom så han kan dricka lite. Han äter inte alls. Poor baby. Men han verkar inte ha ont och verkar mest vilja sova, som en gammal gammal man. Snart ska jag lyfta ut honom så han får kissa.

Jag missar en föreläsning idag men det skiter jag i. Jag missar aldrig föreläsningar trots att jag bor i Malmö och pluggar i Borås. Jag är nog på fler föreläsningar än alla i min klass. Dessutom är den i marknadsföring som jag redan läst, så jag kan ju det här. Klarade konfektionsteknikstentan såg jag igår, det var ju inte så förvånande, men skönt att ha det helt klart. Inlämningsuppgifterna i samma kurs fick jag Mycket bra på alla moment, till exempel gradering, konstruktion av grundkjol och plaggmåttlistor. Loves me.

Kunde inte hålla mig från att jogga idag heller. Skulle gjort det imorgon egentligen men man blir visst beroende. Jag har sprungit 30 km mer den här månaden än någon månad förut, och nästa månad kommer det bara bli mer.

Ja, så är det. Vad gör ni idag?

2 kommentarer:

  1. jag jobbar =)
    du får komma förbi om du hinner/känner för det!

    SvaraRadera
  2. Tänkte faktiskt på dig när jag typ sprang förbi ditt hus igår förmiddag. Men jag var för svettig för att komma in och säga hej:)

    SvaraRadera