torsdag, januari 03, 2008

full of champagne and dreams

gårdagens inlägg tog ett tag att skriva och minnas. åtminstone en kommentar från alla er som är här varje dag hade varit roligt. så många besökare så lite kommentarer. men jag vet, jag är likadan. i alla fall..

inatt låg jag och marcus sömnlösa till långt in på småtimmarna. och vet inte varför. jobbigt var det i alla fall och det enda positiva var att jag äntligen läste ut den fruktansvärt tråkiga, långa boken jag läst alldeles för länge (nej, jag kan inte sluta på en bok jag börjat på).

idag är jag trött, tänkte gå och lägga mig typ nu och läsa vi som aldrig sa hora som vi köpte idag tillsammans med det svarta tornet I, II och III av stephen king. annars har vi sprungit tillsammans, marcus fem och jag sex. han började sitt träningsprogram inför göteborgsvarvet i måndags. och jag är rädd att han kommer springa fortare än mig, men 25 centimeters extra längd = längre ben och längre steg så det är väl inte mer än rättvist. vi var till och med och köpte nya skor till han igår på löplabbet.

äh. nu ska jag sova (läsa).

3 kommentarer:

  1. åh va synd, jag var ju på väg att skriva en kommentar till dig igår när du gjort den fina sammanfattningen. men så glömde jag av det.det ja tänkte skriva var att vad kul det måste vara att fotodagbok, så lätt att minnas och så kul att titta tillbaka på! hihi. puss!

    SvaraRadera
  2. jag brukar kika in och läsa och titta på dina bilder. Men sen så stressar man bara vidare utan en kommenatar. Och jag vet hur roligt det är med kommentarer. Hoppas ditt nyår och jul var jättefina. Kramar Ulrika

    SvaraRadera
  3. Jag vet, jag är likadan, man glömmer kommentera.. Men tack sötnosar!

    SvaraRadera