tisdag, januari 22, 2008

Kärlek till stickmaskiner

Vill någon ge mig ca 80 000 kronor så jag kan införskaffa en stickmaskin?

Imorse hade jag ju den första labben i trikåteknik och det var verkligen hur kul som helst (ja som jag skrev och trodde igår)! Det var visserligen lite krångligt men det gör inget, desto roligare! Nu är det ju helt manuella stickmaskiner och inte datoriserade vi får köra på. När man gått denna kursen får man när man vill vara i trikålabben och sticka på maskinerna! Man kan göra halsdukar och mössor och säkert en massa andra saker. Can't wait!

Lite överraskande så kom mina gamla lärare (plus klassen såklart) från Textilakademin in och gick en rundgång i labben, studiebesök alltså. Och det var ju otroligt kul att träffa Anki, Inger och Katarina igen! Dom sa att jag var fin. Jag vet inte det jag.

Nu är jag hungrig, men det blir ingen mat på ett tag för nu ska jag ut i solen(!) och springa fartlek! Ikväll blir det Pilates, hoppas det är kul och att jag blir stark! Hurra hurra hurra! Sen ska jag nog läsa lite trikåteknik. Love it!

Have fun!

4 kommentarer: