måndag, januari 28, 2008

We work so much to keep it going.

Det här känns ju mycket bra! Har spenderat hela helgen där också. Inte i arresten då utan på jobbet. Men det kanske ni förstod.

Jag är så trött. Och hungrig. Men innan jag får vila och äta måste jag ut och jogga 8 km. Egentligen skulle det vara fartlek 12 km idag men jag orkar verkligen inte. Det får bli imorgon.

Mest av allt ser jag fram emot onsdag eftermiddag/kväll.

Och ja, min älskade lilla katt, som bor hos m&p är nog inne på sina sista dagar. Det är sorgligt. I människoår räknat är han ändå nästan 90 år (18 kattår). Så det är ju inte så oväntat, men det gör det ju inte bättre. Nu äter han knappt längre och vill mest sova. Och är nästan bara skinn och ben. Men han har inte ont och det känns bra. Jag kommer nog inte hinna träffa honom en sista gång. Stackars sötaste älskade Molli.

iloveyou 070316 (och alltid).

Ikväll kanske det blir mer, om jag orkar.

2 kommentarer:

  1. vad tråkigt. molli har ju liksom alltid "hängt med"...

    SvaraRadera
  2. Ja, han har ju hitills funnits med i tre fjärdedelar av mitt liv.

    SvaraRadera